Loopbaanadvies

persoonlijke- en professionele ontwikkeling

Loopbaan– en mobiliteitsvraagstukken

U kunt bij ons terecht voor loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken. Bijvoorbeeld groeien in een functie, een vastgelopen werksituatie weer lostrekken of een andere wending geven aan uw carrière. U krijgt zicht op de volgende vragen: doe ik wat ik wil, wil ik verder in het werk dat ik nu doe, heb ik misschien andere talenten en zo ja, hoe kan ik die benutten?

 

Werkwijze

Het loopbaantraject begint met het schrijven van een autobiografie. Dit is uw eigen levensverhaal en omvat onder meer feitelijkheden, belangrijke ervaringen, situaties, beslissingen-, hoogte- en dieptepunten. Het schrijven van een autobiografie geeft inzicht in uw geschiedenis en- uw patronen en zal u referentiepunten verstrekken naar het heden en de toekomst van uw loopbaan. Zowel persoonlijke als professionele vraagstukken komen aan de orde (werk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!). Onze stijl is direct met gesprekken die de kern raken, confronterende vragen met behoud voor de relatie. 

Het traject bestaat uit zes tot acht gesprekken.Tijdens de laatste sessie bespreken we in hoeverre het beoogde resultaat is behaald, en vindt er een terugkoppeling plaats naar de opdrachtgever.

Staat uw vraagstuk er niet tussen?

Neem vrijblijvend contact met mij op om samen uw loopbaanvraagstuk te bespreken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken