Coaching:

zet mensen in beweging

Individuele coaching

In een snel veranderende omgeving moeten managers en medewerkers meegroeien met de verwachtingen die aan hen worden gesteld. Om goed te kunnen functioneren in een omgeving waar flexibiliteit wordt gevraagd zijn vaak nieuwe competenties nodig. Soms zit er iets in de weg om die aan te leren. Individuele coaching kan helpen dit op te  ruimen. De oplossingen zitten meestal in de managers en medewerkers zelf. Daarom ondersteunen wij hen bij het maken van eigen keuzes en vervolgstappen – met intensieve begeleiding, gesprekken die de kern raken, directheid en confronterende vragen met behoud voor de relatie. De coaching is persoonlijk, openhartig, uitnodigend en uitdagend.

 

Werkwijze

Een vrijblijvend intakegesprek vormt de aftrap om te kijken in hoeverre er een klik is tussen de gecoachte medewerker en de coach. Samen bespreken we de coachingsvraag en welke resultaten u van de coaching verwacht. Het traject bestaat uit zes tot acht gesprekken. Tijdens de laatste sessie bespreken we in hoeverre het beoogde resultaat is behaal en vindt een terugkoppeling plaats naar de opdrachtgever.

Teamcoaching

Teamcoaching (voor bijvoorbeeld Raad van Bestuur, directieteam, managementteam, afdelingsteam) helpt u en uw team succesvoller te worden. Denk hierbij aan onderlinge relaties versterken, samenwerking of communicatie verbeteren en de besluitvorming slagvaardiger maken. De teams worden intensief begeleid. Daarbij blijft de eigen verantwoordelijkheid van het team en de teamleden vooropstaan. Deelnemers leren welke invloed hun gedrag en hun rollen hebben op het teamproces en op de andere teamleden.

 

Werkwijze

Eerst organiseren we een vrijblijvend intakegesprek om te kijken in hoeverre er een klik is  tussen de opdrachtgever en de coach. We bespreken de coachingsvraag en welk teamresultaat u verwacht. Tijdens de laatste sessie bespreken we in hoeverre de teamcoaching heeft opgeleverd wat we hebben afgesproken. De duur van de coaching van het team is afhankelijk van wat het team wil bereiken. Het traject bestaat uit twee tot vijf dagdelen.

Staat uw vraagstuk er niet tussen?

Neem vrijblijvend contact met mij op om samen uw coachingsvraagstuk te bespreken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken