Een nieuwe website, een frisse start!

 In Trends

Henk Kooistra; net even anders!
Ruim 30 jaar is Henk Kooistra werkzaam als (interim) HR manager en adviseur. In verschillende functies bij profit en non-profit organisaties heeft hij de opkomst en ontwikkeling van het HR vakgebied meegemaakt. Door deze ervaring heeft hij een eigen visie op HRM ontwikkeld en bewezen de HR expert te zijn die echt werkt.

Visie op HR
Henk Kooistra werkt als pragmatische P&O-expert met de specialisaties HR-advies, HR interim-management en het coachen van medewerkers en teams bij MKB en non-profit organisaties. Daarnaast verzorgt hij HR trainingen en workshops op maat. In al zijn werkzaamheden stelt hij de organisatie en de mens centraal; op elk niveau. Dit doet hij niet door vóór een organisatie te werken, maar juist mét een organisatie. Het is niet voor niets dat klanten regelmatig als feedback meegeven dat Henk Kooistra een HR adviseur is die echt werkt.

Henk Kooistra is ook gecertificeerd door Management Drives een methode waarbij de performance van organisaties verbeterd wordt door de effectiviteit van medewerkers te vergroten.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken